امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای شینگن چیست؟
#1
ویزای شینگن چیست؟
ویزای شینگن موافقت نامه‌ ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این پیمان در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این پیمان ملحق شدند و در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این پیمان پیروی می‌کنند. موافقتنامه شینگن  در سال ۱۹۸۵در لوکزامبورگ از سوی بلژیک ، فرانسه ، آلمان غربی، هلند و لوکزامبورگ به امضا رسید. تمام کشورهای اتحادیه اروپا بجز بریتانیا و ایرلند وارد این پیمان شده‌اند و در حال حاضر  ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن هستند.
این ۲۶ کشور عبارت اند از:  اتریش ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ،  استونی ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، ایتالیا ،  لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، اسپانیا ، سوئد ، سوئیس .
 
یکی از فعالیت های سایت ویزا ما ,اخذانواع ویزا  شامل ویزای شینگن بصورت کوتاه مدت یا ویزای مالتیپل شینگن یا ویزای مولتیپل (یک ساله ، دوساله ، سه ساله ، چهار ساله) و توریستی ، اخذ ویزای آمریکا ، اخذ ویزای کانادا ، اخذ ویزای انگلیس و اخذ ویزای استرالیا بصورت کاملا تضمینی و فوری در کمترین زمان با قیمت مناسب توسط تیم متخصص  به عمل می آید.همچنین شما ما میتوانیم  ویزای فرانسه ، ویزای پرتغال ، ویزای ایتالیا ، ویزای یونان ، ویزای آمریکا ،  ویزای آلمان ، ویزای سوئد ، ویزای نروژ ، ویزای سوئیس ، ویزای دانمارک ، ویزای لهستان ، ویزای اسلواک ، ویزای اسپانیا ، ویزای هلند  را بصورت تخصصی برای شما اخذ کنیم.
نکته خیلی مهم در رابطه با مدارک شینگن : دلیل گرفتن مدارک از متقاضیان توسط سفارت خانه ها اثبات داشتن وابستگی شما در داخل ایران است. لذا تمام مدارک برای همه سفارت ها بصورت کلی شامل مدارک شناسنامه ای ، شغلی ، ملکی ، بانکی ، تراول هیستوری و … است. حال شما اگر بعضی مدارک را نداشتید مشکلی نیست اجباری به تهیه همه موارد نیست ولی اگر  بیشتر از این مدارک داشتید مطمنا به پرونده کمک میکند و سعی کنید تمام آنچه را دارید ارائه دهید . در زیر بصورت کلی مدارک شغلی ارائه شده است و برای دیدن لیست هر سفارت میتوانید از منوی سمت راست نسبت به دیدن مدارک مورد نیاز هر سافتر اقدام نمایید.
۲ قطعه عکس
اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار به همراه گذرنامه های قبلی
 شناسنامه
معرفی شغل مسافر در سربرگ محل کار/شرکت شده : الف: پزشکان:پروانه مطب،پروانه دائم پزشکی،کارت نظام پزشکی و نامه اشتغال به کار ب:وکلا:پروانه وکالت ج:مشاغل دولتی:حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی،آخرین لیست بیمه د:بازنشسته ها:ارائه حکم بازنشستگی،ارائه آخرین لیست بیمه وارائه آخرین فیش حقوقی ه:مشاغل غیر دولتی:گواهی اشتغال بکار از شرکت مربوطه با ذکرمدت اشتغال،میزان حقوق دریافتی،تاییده مرخصی،آخرین لیست بیمه وارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت و:درصورت خویش فرما بودن:جواز کسب/آگهی تاسیس و مدارک مربوط به شرکت ز:دانش آموزان،دانشجویان،معلمان،اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال به کار) + پرینت حساب بانکی به انگلیسی در ۳ ماه گذشته از بانکی که در آن حساب دارید + گواهی تمکن مالی به لاتین از بانک با حداقل تمکن پنجاه میلیون تومان (در صورت داشتن حساب سپرده باید حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان باشد) * جهت ارائه پرینت حساب به سفارت زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۵ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد + اصل و ترجمه سند مالکیت + اصل و ترجمه مدارک شغلی،ملکی و مالی همسر برای خانم هایی خانه دار که بدون همسر سفر میکنند.*
بیمه نامه مسافرتی ۱۵ روزه با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو در محدوده ویزای شنگن  .
فرم درخواست ویزای امضاء شده  .
رزرو بلیط هواپیما و رزرو هتل.
پاسخ


پیام‌های این موضوع
ویزای شینگن چیست؟ - توسط tehranpets - 09-04-2018, 03:11 PM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
تابلو چلنیوم | تابلو چلنیوم | تابلوسازی