![KEYWORDS KEYWORDS](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd048820.jpeg)
![گرفتن تلخی پوست نارنج مربای نارنج, طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd064c94.jpeg)
![گرفتن تلخی پوست نارنج مربای نارنج, طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd064c94.jpeg)
![گرفتن تلخی پوست نارنج مربای نارنج, طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd064c94.jpeg)
![گرفتن تلخی پوست نارنج مربای نارنج, طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd064c94.jpeg)
![طرز تهیه مربای نارنج تازه مربای پوست نارنج,طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd079c08.jpeg)
![طرز تهیه مربای نارنج تازه مربای پوست نارنج,طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd079c08.jpeg)
![طرز تهیه مربای نارنج تازه مربای پوست نارنج,طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd079c08.jpeg)
![طرز تهیه مربای نارنج تازه مربای پوست نارنج,طرز تهیه مربای نارنج, مربای نارنج رشته ای](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8a7d986d988d8a7d8b9-d985d8b1d8a8d8a7db8c-d986d8a7d8b1d986d8ac_6319ffd079c08.jpeg)
پوست پرتقال را بردارید و تا حد امکان قسمت سفید آن را بردارید و دور بیندازید. پوست پرتقال را تکه تکه کنید و یک شب تا صبح در آب بگذارید. آب را عوض کن و بگذارید دو یا سه بار بجوشد سپس آبکش کنید و در آب سرد خیس کنید.این روش را چندین بار ادامه دهید تا از تلخی پوست پرتقال کاسته شود و برای خوردن آن قابل تحمل شود.3 لیوان آب و شکر را روی آتش بگذارید، وقتی شکر حل شد و به جوش آمد، پوست پرتقال را اضافه کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد، مربا را زیاد هم نزنید، زیرا رسوبات آن روی دیواره ظرف می نشیند و با هم زدن و هم زدن شکر وارد مربا می شود. جوهر لیمو، هل، گلاب و زعفران را به مربا اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. به جوشاندن ادامه دهید تا احساس کنید مربا به قوام رسیده است، برای تست قوام شربت، مقدار کمی از آن را در بشقاب بریزید و یک قطره بین دو انگشت اشاره و انگشت اشاره خود بریزید. .. به هم بچسبانید سپس جدا کنید اگر شربت بین دو انگشت بماند یعنی به غلظت لازم رسیده است حرارت را خاموش کنید و مربا را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس در یک شیشه تمیز بریزید و در را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. .