![ترشی شلغم،درست کردن ترشی شلغم طرز تهیه ترشی شلغم, تهیه ترشی شلغم](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8aad8b1d8b4db8c-d8b4d984d8bad985_631a010cccf4c.jpeg)
مواد لازم برای ترشی شلغم: 1 کیلو پیاز کوچک، 1 عدد سیر خلال شده، 3 حبه سرکه سفید، 1 لیوان آب، 3 پیمانه نمک، 2 قاشق چایخوری برگ بو، 1 عدد . و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس سرکه را به آب اضافه کنید، شلغم و لبو را پوست بگیرید و ورقه ای برش دهید. یک شیشه بزرگ و تمیز آماده کنید و شلغم، لبو و سیر خرد شده را داخل آن بریزید. سپس مخلوط آب، سرکه و برگ بو را روی شلغم ها بریزید تا زمانی که ببندند، در شیشه را محکم ببندید و به مدت یک هفته در جای نسبتا خنک در دمای اتاق قرار دهید تا ماریناد آماده شود. رنگ لبه شلغم را قرمز می کند و ترشی خوش طعم و خوش رنگی خواهید داشت نکاتی در مورد تهیه ترشی شلغم: این ترشی را می توانید چند هفته در یخچال نگهداری کنید. اما شلغم به مرور زمان نرم می شود و تازگی اولیه خود را از دست می دهد. بنابراین بهتر است حداکثر 6 هفته از این ترشی استفاده کنید. .