![شیرینی هویج و بادام،طرز تهیه شیرینی هویج و بادام درست کردن شیرینی هویج و بادام,نحوه درست کردن شیرینی هویج و بادام](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d987d988db8cd8ac-d988-d8a8d8a7d8afd8a7d985_631a9e2d244e7.jpeg)
سرما کم کم خود را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه نوعی شیرینی که با هویج و زنجبیل گرم می شود را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام: 125 گرم پودر قند، هویج رنده شده، 2 تکه بزرگ زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق چایخوری بادام خرد شده 150 گرم آرد، 300 گرم نشاسته گندم، 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، 2 عدد کره، 125 گرم پودر پسته، 2 قاشق غذاخوری کلوچه هویج و بادام: داخل یک عدد شکر و هویج پودر شده بریزید. ظرف مناسب را روی اجاق قرار دهید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را اضافه کنید. حالا آرد، نشاسته و بکینگ پودر را با هم الک کرده و وسط آن را سوراخ کرده و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ نرم شده و کره را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.حالا چانه بندهای کوچکی از خمیر درست کرده و به شکل دایره باز کنید. حالا مقداری از مخلوط بادام و هویج را در مرکز هر خمیر قرار دهید و لبه های آن را به هم بچسبانید.حالا خمیر آماده شده را در سینی چرب شده قرار دهید و خمیر را به مدت حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.حالا روی پنجره سیمی کیک را خنک کنید و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید.